Stil

Trend 2020 – Framhäv naglarna med snygga smycken

Snygga naglar och snygga smycken går hand i hand. Det är få saker som är så snyggt som flera enkla och klassiska ringar på fingrarna men sa du kunna bära upp detta så måste du ha snygga naglar. Tänk på att matcha!

Har du långa naglar som är proffsdesignade med mönster eller glitter passar det bra med ringar som är lite tunnare och enklare för att framhäva dina snygga naglar. Har du mer naturliga naglar som en fransk manikyr eller någon enkel färg kan du satsa på ringar som är mer utmärkande.

Trenderna 2020

Trenderna inom naglar är i år varierande men ack så snygga. Det de alla har gemensamt är att du enkelt kan göra dem själv. Vackra och roliga för alla!

Naglar som sticker ut

Den största och viktigaste trenden alla år är att ha välvårdade naglar som ser fräscha ut. Utöver det så varierar trenderna. Vi ger dig alla heta tips för moderiktiga naglar. Något som har tagit världen med storm i år är designade naglar med galna mönster och färger. Den här trenden passar framförallt bra till fest. Ska du gifta dig är det snyggt med utstickande vackra naglar som passar utmärkt till en klassig vigselring från https://www.efvaattling.com/sv/produkter/ringar/vigselringar/.

Puderfärger

puderfärgerEn annan trend som också tagit världen med storm är nagellack i vackra puderfärger. En ljusare nyans av rosa, grönt eller gult kommer göra att du vill visa upp din händer för varje person du möter. Naglarna får gärna vara lite kortare så kan du då istället satsa på smycken som framhäver den snygga färgen. Använda ringar på flera fingrar så kommer dina händer att glittra.

Glitter i alla former

Glitter är alltid en trend och passar alla åldersgrupper. Sätt guldglitter på hela nageln och matcha med guldiga smycket eller låt tipparna glänsa i silver med snygga silverringar till.