Skönhet

Välj rätt skönhetsprodukt med hjälp av recensioner

Att välja rätt foundation är svårt. Rätt färg, rätt konsistens, doft m.m. är svårt att utvärdera, särskilt om du shoppar online. Innan du klickar hem din nästa foundation kan det vara värt att läsa recensioner och tester som hjälper dig att hitta rätt produkt för just din hud.

En foundation är till för att lägga en jämn grund för resten av din make-up i ansiktet. Den ska jämna ut hudtonen och delvis täcka små skavanker som pigmentfläckar eller kanske något utslag. För att du ska bli nöjd med en foundation är det mycket som ska stämma och som inte alltid går att utläsa ur produktbeskrivningen. I ett test av foundation hos Skönhetsparadiset får du alla detaljer du behöver.

Läs recensioner och tester för att välja rätt

foundationI välskrivna recensioner och tester kan du läsa om hur en foundation känns på huden, hur lätt den är att applicera, om eventuell doft upplevs för stark eller är extra härlig. Du får också alla produktfakta tydligt beskrivna och rekommendationer om vilken hudtyp olika foundations passar till så att du kan hitta det som passar just din hud bäst. Sist men inte minst får du också bra koll på ungefärliga priser för olika märken och produkter inom området foundations,

”Det finns många bra crèmer som är billiga” nämner en kemist i en artikel kring priser för hudvård i SVD och du kan hitta en skönhetsfavorit som även är perfekt för din plånbok.
Du får också generella rekommendationer om vad du bör tänka på innan du köper en foundation så att du kan fundera på och leta efter information om de egenskaper som är viktiga för att du ska bli nöjd med ditt köp.