Skönhet

Den perfekta julklappen till väninnan!

Om knappt två månader är det åter igen jul, med allt vad det innebär. Att köpa julklappar är något som de flesta tycker är roligt.

Däremot är det inte alltid helt lätt att veta vad man ska köpa. Ett bra tips för den som redan ”har allt”, och heller inte önskar sig något speciellt, är att göra en presentkorg med många småsaker. Saker som passar in på personens intressen i livet såklart. Saker som alltid är bra att ha och kul att få. Saker man kanske inte alltid unnar sig själv och så vidare. Om din vän har ett intresse av smink, naglar och skönhet uppskattar denna med största säkerhet en vacker presentkorg med härliga skönhetsrelaterade saker. Att beställa sakerna online sparar dig både tid och pengar eftersom du slipper ränna runt i butik efter butik på staden. Nu finns det dessutom en helt ny shop för kosmetika online! Så vad kan man då fylla upp presentkorgen med? Nedan får ni lite tips.

• Flera olika nagellack i säsongens trendigaste färger eller i personens favoritfärger.
• Mineralsmink eller annat finare smink som man kanske inte alltid unnar sig själv och därför blir extra glad om man får i present.
• Har din vän badkar kan det vara kul att slänga ner några badbomber, en vacker flaska med badskum eller liknande.
• Lite härligt doftande bodysprays, från till exempel Victorias Secret, brukar vara mycket uppskattat. Eller varför inte lägga ner en flaska med personens favoritparfym?