Stil

Det handlar inte bara om naglarna

Bra naglar är en viktig del i vilken look som helst, vare sig du är burleskartist eller ät partner på en affärsjuridisk byrå. Men i båda dessa fall måste man tänka på mer än bara naglarna. Vare sig du har Jackie Kennedy eller Nicki Minaj som stilförebild så finns det stora möjligheter att matcha dina naglar med accessoarer i samma stil. På en del juristutbildningar får de kvinnliga studenterna rådet att alltid ha fem smycken på sig i en rättssal. Det kan vara en bra regel att följa även i andra sammanhang. Accessoarer är alltid viktiga, och det kan handla om:

  • En armbandsklocka. Här går det att bli hur vild som helst. Något neonfärgat, quartzdrivet med funktioner som GPS och stegräknare, eller en klassisk modell från första världskriget? Det beror på din personliga stil.
  • Glasögon och solglasögon, vare sig det rör sig om klassiska modeller som Emporio Armani 9659, eller om något mer vågat som exempelvis Mykitas bågar.
  • Sedan har vi det här med smycken: ringar, halsband, örhängen, armband. Här finns chansen att gå verkligen gå bananas, om man skulle vilja det. Superfertiles halsband som avbildar hela världen kommer vi definitivt att få se mer av, troligen i musikvideor och modereportage.