Skönhet

Fokus på detaljerna

Är man intresserad av sitt utseende är naglarna en viktigt del som många modeintresserade väljer att satsa på. Tidigare förknippades manikyr med att man fixade långa naglar, som antingen målades röda eller med fransk manikyr. Detta är något som verkligen inte passar alla, främst då många har svårt att se sig själva med långa eller alltför onaturliga naglar.

Som tur är för alla dem som vill ha snygga naglar, men inte långa, finns det idag gott om alternativ. Med de senaste modetrenderna är det alltmer färgerna på nagellacken som spelar roll, och det går precis lika bra med kortare naglar.

Naglarna är dock inte allt när det gäller att ha snygga naglar. Lika mycket i fokus står ringar och smycken.  Allra helst skulle naturligtvis många vilja ha en förlovningsring på fingret, som någon av dessaFahlstrom.se. Har man ingen kärlek att förlova sig med, eller om man helt enkelt inte har råd med en ring från en hovleverantör får man istället nöja sig med andra smycken. Ringar behöver inte bara dyra om man kan tänka sig att strunta i de allra ädlaste stenarna som:

  • Rubin
  • Safir
  • Smaragd
  • Diamant

Alltfler klädbutiker satsar på samarbeten när det gäller sina kollektioner, HM kommer nu att lansera en tillfällig kollektion med smycken, solglasögon och väskor som bloggaren och modeikonen Anna Dello Russo har tagit fram. Här kan man läsa mer om deras gemensamma samarbete.