Tips

Höstens nageltrender

När sommaren lider mot sitt slut och kvällarna blir kallare är det många som lägger undan shorts och linnen från sina garderober och istället plockar fram mörkare färger och mysigare material. För hur härlig sommaren än är med sina ljusa kvällar, soliga dagar och så vidare så finns det få klädsäsonger som är lika fina som höstens. För vem älskar inte att fullkomligt vältra sig i riktigt snygga nya höstplagg, från exempelvis Stylepit? Att shoppa inför hösten online är med andra ord något av det bästa som finns, och det finns alltid massor av fint att klicka hem!

Men kläder är inte det enda som är kul på hösten, utan så mycket mer med allt ifrån väskor och skor till smink och nagellack. Man anpassar sig helt enkelt efter väder. Och just nagellack är något som många älskar, och efter en sommar med klara pasteller och starka neonfärger är många sugna på att även låta sina naglar välkomna hösten. Det finns alltid massor av olika trender, men låt oss kolla närmare på hur det kommer se ut nu i höst!

  • Något som ofta är ett säkert kort när hösten är här är så att säga bäriga färger. Det innebär helt enkelt, precis som det låter, färger som man hittar på diverse smarriga bär! Allt ifrån mörka körsbär, mogna hallon och söta blåbär är färger som man bör hålla utkik efter på hyllorna för riktigt höstfräscha naglar!
  • Det vanligaste på nagellack är att det är en glansig finish, men något som är fin, särskilt nu i höst, är matta naglar! Antingen så kan man hitta nagellack som får en matt finish, eller så kan man köpa ett överlack som gör det. Det senare kan vara ett bättre alternativ, på så sätt kan man välja själv vilket lack man vill göra till ett matt.
  • En trend som kom redan under sommaren, och som kommer hålla i sig även i höst, är så kallad fjäderfinish. Och medan man föredrog turkost, gult, korall och så vidare under de ljusare dagarna under året är det nu svart, grått, mörkrött och så vidare som gäller. Snyggt!