Skönhet

Ny look inför hösten

De betydligt kyligare dagarna i landet talar sitt tydliga språk. Det faktum som vi tidigare varit benägna att förneka går nu inte längre att förneka. Sommaren är slut, Vilket innebär att hösten har tagit över platsen på årstidskartan. Hösten behöver dock i sig inte betyda något negativt. Många personer har just hösten som sin favoritårstid. Luften fylls med nya dofter, löven får vackra färger och kylan gör allt lite krispigare och fräschare.

Det är ännu inte så kallt att man måste gömma sig i stora vinterjackor och praktiska snöskor. Utan man kan ha den snygga höstskorna tillsammans med den smickrande höstkappan.  Hösten är samtidigt en tid då vi gärna förändrar oss. Små förändringar som skapar behövliga nystarter inom områden där vi känner att allt har stannat av lite för mycket. När man känner sig lite trött på bilden man ser i spegeln varje dag, kan en investering på sig själv vara det som skapar den extra energin som behövs för att verkligen kunna njuta av den rofyllda årstiden. Vår lycka ligger aldrig helt i konsumtionen. Det går därför inte att köpa sig till ett lyckligare liv om man är missnöjd med det mesta. Samtidigt kan ett nytt läppstift pigga upp vardagen för den som känner sig trygg med sig själv och som mår bra men vill ha lite förändringar. Varför inte satsa på att:

  • Ordna en ny frisyr eller färga håret
  • Börja träna något nytt
  • Köp något nytt till höstgarderoben
  • Gå en sminkkurs och använd kunskaperna till den nya stilen

Ordna förändringen själv

Hos www.brallis.se, kan man hitta mängder av vårdande produkter för dem som känner att håret eller ansiktet behöver tas hand om för att få tillbaka lystern.  Efter en liten spa-dag hemma är man också redo för att med mineralsmink skapa den perfekta sminkningen. Skönhetsindustrin saknar inte produkter, och det är på nätet som man har chansen till att kunna hitta smink och hudvård till bra priser. Beställer man sina produkter i början av veckan kommer man att ha dem hos sig i lagom tid inför helgen.

Salongerna som fixar stilen

Den som inte känner sig säker på sin egen förmåga att skapa förändring med hår eller smink kan med fördel boka en klipptid på en salong eller en massagetid för att känna sig som en ny människa för ett tag.

När det gäller kläderna är hösten ett utmärkt tillfälle att både inspireras av allt det nya ute i butikerna som vad som visas på modeveckorna runt om i världen. Många svenska modemärken, som Acne, inspirerar dagligen människor över hela världen. Recensionen från en av de senaste av Acnes visningar, kan man läsa om här i det internationella modemagasinet Vogue.