Skönhet

Snygga fötter och nya skor till våren

Äntligen har  våren kommit på besök, vilket verkligen ger känslan av att sommaren bara ligger runt hörnet. Och ni vet säkert vad det innebär? Att det är dags att börja slipa på allt från topp till tå så att man är redo för stranden när värmen kommer på riktigt. Smart är du om du börjar nedifrån och upp med lite härlig pedikyr, någonting som är enkelt att göra hemma för en riktigt snygg fot. I en artikel från Expressen har man här skrivit om 6 enkla steg till en skön hemmapedikyr som du kan följa om du inte vet hur man gör. Allt du behöver är en balja för fotbad, en fil, skrubbkräm, nagelsax och en bra fotkräm. Släng gärna på lite snyggt sommar nagellack också när du ändå håller på! Något man dock kan vara bra att undvika är den nya trenden med att få fotvård genom att låta fiskar äta på fötterna, i en artikel här skriver man nämligen att det är en omtvistad fråga ifall det är bra eller inte. Så här står det bland annat:

Brittiska hälsomyndigheter har konstaterat att även om risken att bli smittad av infektioner är låg, så bör patienter med diabetes och psoriasis avstå från fiskbehandlingen, skriver Göteborgs-Posten.

 Det kanske är så att det är helt ofarligt, men det är nog bättre att ta det säkra före det osäkra och istället göra sin pedikyr hemma – det är ju faktiskt också billigare. Något som är bra med det billiga priset på pedikyr hemma är att du då istället kan lägga pengarna på ett par snygga vårskor. Kolla in skor från Shestore så kommer du hitta mängder av alternativ som passar i vårsolen. Satsa gärna på ett par vita sneakers och matcha med en snygg bombarjacka. Det är riktigt hett i år! För fler vårtrender 2014 kan du klicka på bilden nedan.