Stil

Stålringar med guldplätering trendigt

Trender kommer och går, men guld består. Inte nog med att guld aldrig går ur tiden, det blir dessutom aldrig dåligt. Guld är en exklusiv ädelmetall, och det är inte alla som har råd att pryda händerna med enbart guld. Men däremot är guldpläterat stål både hållbart, prisvärt – och sjukt trendigt. Här tipsar vi om att pryda dina händer med guld, och var du kan hitta de trendigaste smyckena. 

Finns det något som är så snyggt som välfixade naglar och ett par välvalda kombinerade ringar med olivfärgade stenar? Förmodligen inte. Guldet verkar aldrig gå ur stilen, men genom att kombinera guldet med de övriga trenderna som råder är guld lite extra hett ibland. Vi kan definitivt rekommendera att köpa ringar från Edblad, redo att sukta efter och bestämma sig för om det är en statement ring eller en mer diskret ring du vill ha!

Guld riktigt trendigt

2019 väntas bli året då vi vältrar oss i guld och guldtoner. Leopardmönstret gör comeback och kombineras ju bäst tillsammans med accessoarer i guld, som vi alla vet rent intuitivt. Vi vill ha örhängen, halsband och ringar i denna fina ädelmetall som kan tunnas ut i fina lager i form av pläteringar. För oss som är lite extra förtjusta i lyx och flärd inspireras vi gärna av tongivande karaktärer från kungahuset. För det kostar ju inget att bara bli inspireras och härma lite! Guld klär till nästan allt, men några färger som guld blir extra vackert med är kontrastrika nyanser i svart, vitt, rött, blått och grönt. Guld trivs dessutom ännu bättre med sällskap, så kombinera gärna guldringar med guldhalsband och guldarmband.

Glö, inte att ta hand om dina smycken! Lägg dem inte i badrumshyllan mitt bland allt smink, förvara dem hellre i de askar du köpt dem och undvik att duscha med dem på. Även om guldpläteringar är hållbart, så håller de desto längre och behåller sin vackra lyster om du inte utsätter dem för påfrestningar i form av väta. Se också till att vara noga med att inte posta dem med vanlig post, om du vill skicka dem någonstans.