Skönhet

Vita tänder på hemmaplan

Att ha fina naglar är något många av oss värderar högt. Självklart syftar vi inte bara på oss tjejer, och det handlar heller inte enbart om att ha fint målade naglar. Att ha välvårdade naglar, oavsett om du är man eller kvinna, är ett tecken på att man är sund och tar väl hand om både sitt inre och yttre. Förutom på naglarna syns även välmående på saker som tänder, hy och hår. Är alla dessa i dåligt skick så behöver du antagligen se över din hälsa, kost eller annat. Självklart beror dessa yttre saker även på gener och anlag men det finns faktiskt mycket man kan göra för att ge sig själv det som man saknar. Speciellt på sommaren vill de flesta av oss känna sig lite extra fräscha.

Har du kort, tunt hår kan du till exempel göra en hårförlängning. Har du sköra naglar som lätt delar sig kan ett tips vara att göra en nagelförstärkning eller förlängning. Att ha vita tänder är självklart något som de flesta önskar att de hade. Som tur är finn enkla metoder som till exempel Dentway Starter Kit – Sensitive. Med den här typen av bra och milda produkter kan alla enkelt bleka tänderna på hemmaplan.

I videon nedan får ni mer information om hur det går till när man bleker tänderna på salong. Detta är dock är en avsevärt mer kostsam metod.