Tips

vinterns-nageltrender

Det här med trender är något speciellt. Och du får avgöra själv hur mycket du vill hänga på dem eller inte.

Det här med trender är härligt, men något man absolut inte behöver följa. Dock kan det vara kul att vara insatt i vad det är som gäller för att sedan kunna välja om man vill följa dessa trender eller om man vill bryta dem. Men huvudsaken är att det är bra att hålla koll. Vi skrev tidigare en artikel om höstens nageltrender där du kan ta del av tips som att klä in dina naglar i bäriga färger, ha matta naglar eller gå efter en fjäderfinish med passande färger som du kan läsa mer av i inlägget. Men, nu ska vi inte längre tala om hösten utan ge oss på vintern. Det härliga med att måla sina naglar under vintern är att under den årstiden så får man både måla upp sig till jul, nyår och påsken. Vilket betyder att det kan vara bra att ett tag innan börja ta hand om sina naglar.

Tänk långsiktigt

Ja, för att du ska få ett par snygga naglar är det bra att du tänker långsiktigt. Vad som är otroligt trendigt nu är att ha glittriga naglar, samt att du inte ska måla alla naglarna i samma färg. Men, tänk långsiktigt och med det menar vi att du bör tänka på att ta hand om dina naglar och nagelband och händer ganska långt innan så du får en snygg helhet. För har du nariga händer kan du ha hur snyggt lack som helst utan att någon kommer kommentera det. Klicka här för att få lite tips på hur du tar hand om dina naglar för att vässa dem snygga.Tänk glittrigt, röda snygga naglar samt att du kan ha någon nagel i en annan färg tillsammans med fina händer så är du hemma i vinter.

Kläderna som matchar

Ett par snygga naglar bärs upp snyggast med ett par riktigt snygga klädesplagg. och när det kommer till mode så är det oerhört mycket enklare än vad man tror att lyckas klä sig snyggt. I början kan det ta lite tid att komma in i det, men sedan kommer det te sig helt normalt att testa plagg efter plagg framför spegeln. Du kan handla kläder online på Stylepit för att dels få ett bra utbud men även få dina plagg enkelt och bekvämt hem i brevlådan. Men innan du shoppar loss kan det vara bra att få några tips på vägen:

  • Tänk på att utgå från dig själv och vad du känner dig bekväm i.
  • Köp hem lite modemagasin för att få inspiration.
  • Våga! om du känner dig lite osäker i ett plagg du tycker är snyggt så kan det bara behövas att du bär det en gång för att känna dig mer bekväm.
  • Ett bra steg kan vara att börja toppa din outfit med snygga accessoarer som gör att du går lite mer rak i ryggen.
  • ta ut svängarna stegvis så du inte tar dig vatten över huvudet.